Vi skapar exklusiva badrum, garderober och inredningar genom att platsbyggd i massivt trä som håller

Platsbyggd inredning är något som kan få hemmet att kännas väldigt exklusivt samtidigt som det blir extra funktionellt. Genom att vända sig till hantverkare som kan tillverka utifrån önskemål så kan du få inredning som är skräddarsydd just för ditt hem och de behov som finns i hushållet. Ytterligare en stor fördel är att du kan använda varje liten vrå i hemmet så att ytan nyttjas optimalt. För oavsett om man bor i hus på 300 kvadrat eller en lägenhet på 45 så tycks utrymme alltid kunna vara en bristvara i våra bostäder. 

Vilka är fördelarna med att använda sig av inredning tillverkad av massivt trä?

Trä är ett genuint material som åldras vackert. Med inredning i massivt trä får du in en del av naturen i hemmet, något som känns på atmosfären i rummet. Trä förmedlar en varm och naturlig känsla, vilket uppskattas av de som vill att hemmet ska kännas som en lugn oas. Ytterligare en fördel med att använda sig av massivt trä i inredningen är att du kan slipa ner det om det fått fula märken eller blivit skadat på något annat sätt. Detta är till exempel inte möjligt på inredning tillverkad av spånskivor och innebär att hållbarheten på inredning i massivt trä jämfört med inredning i spånskivor är betydligt mycket längre.

 

Vill du ha ett badrum som är helt unikt?

Badrum är ett rum där ytan ofta är väldigt viktig, därför kan det vara klokt att använda sig av platsbyggd inredning. Det som kan få ett badrum att bli extra unikt och exklusivt är om du använder dig av högkvalitativt material och låter duktiga hantverkare utföra jobbet. Väldigt många tror till exempel att det inte går att använda sig av trä i våtutrymmen, det är dock helt fel. Om man använder sig av rätt typ av trä som är behandlat med antingen olja, lack eller färg så går det alldeles utmärkt att inreda sitt badrum med detta vackra material. Trä gör sig otroligt bra tillsammans med kakel eller klinker eftersom det mjukar upp och tillför värme i ett annars hårt utrymme. 

 

Intresserad av platsbyggda och exklusiva badrum i trä?

På Nyeby Bygg använder vi oss av massivt trä och har lång erfarenhet av att arbeta med detta hållbara material i allt från kök och badrum till specialbyggd inredning. Vi är våtrumscertifierade och erbjuder helhetslösningar som inkluderar allt från skiss och mätning till färdigställt projekt. Vi är hantverkare som vet vilka träslag som passar bäst och behandlar materialet för att våra kunder ska få exklusiva badrum av mycket hög kvalitet som håller sig vackra i många år framöver.

0
Feed

Snickeri & utställning

Hedgatan 1
288 31 Vinslöv

Facebook

Snickeri och Utställning

Hedgatan 1

288 31 Vinslöv

Post
Åraslöv 1101
288 90 Vinslöv