Vill du bygga om eller inreda ditt hem med trä?

Vi gör det åt dig! Vi har bred kunskap inom byggnationer, renoveringar av kök, badrum och inredning med trä som grundmaterial. Vi gör även mindre byggnationer som fasta garderober och trall till altanen. I vårt egna snickeri tillverkar vi platsbyggda kök – givetvis i massivt trä. Materialet vi använder är av högsta kvalitet och vi ger gärna råd om vad som kan passa era önskemål och ert projekt bäst.

Du kan alltid räkna med oss. Vi prioriterar kvalitet före kvantitet. Tänker du som vi och vill använda trä i din inredning? Då gör vi projektet mer än gärna åt er! Vi har många kunder runt om i Skåne och Blekinge men arbetar med trä över hela sverige om så önskas. Kontakta oss idag för att första samtal.

 

Vi är experter på trä. Det ska helst bara vara trä, om vi får bestämma.

Kontakta oss

Vi använder robust och massivt trä

Vi är duktiga och erfarna hantverkare som är experter på trämaterial. Vi arbetar med det massiva träet på ett gediget och varsamt vis. För oss är varje projekt ett hantverk. Om du anlitar oss får du ett kvalitetsmässigt utfört resultat, vi utför ett gediget och hantverksmässigt jobb.

Vi arbetar alltid med svenskt material i första hand. Vill du också få in känslan av den svenska naturen i ditt hem? Då tänker vi lika. Det varsamt utvalda träet behandlar vi med stor försiktighet och med stor hänsyn och respekt för de svenska skogarna. Kvaliteten är alltid i toppklass när vi utför våra projekt.

Vi hjälper dig att få drömprojektet i rullning

Vi hjälper dig som bor i södra Sverige med byggnationer till fritidshuset vid vattnet, till radhuset i småbarnsområdet eller takterrassen i stan. Behöver du ett bullerplank för att dämpa ljudet från trafiken? Eller en altan där du kan njuta med en bok en solig sommarkväll? Vi gör allt från skiss till färdigt resultat och hjälper dig oavsett var i byggnadsprocessen du är. Givetvis gör vi det i trä. Bara trä.

Drömmer du om ett originellt badrum med trädetaljer?

Kanske vill du få in naturen i ditt badrum? Eller går du i tankarna på att bygga en bastu? Med vår hjälp skapar vi en härlig känsla av naturliga material som ska skapa en oas för lugn och ro. Man brukar säga att badrummet är husets hjärta, men om vi fick bestämma ska alla rum vara det.

 

Vill du renovera ditt kök i trendig shaker-stil? 

Vi platsbygger ditt shaker kök med de bästa materialen från de svenska skogarna. Vill du ha ett snyggt, enkelt och funktionellt kök kanske denna stil passar dig? Ett klassiskt kök i shakerstil passar perfekt till såväl stugan på landet som lägenheten i stan eftersom stilen passar bra till både pärlspont och modernare bänkskivor. Allt handlar om vad du gillar. 

Har ditt projekt inte standardmått?

Det är lugnt, vi måttanpassar för alla miljöer. Vi kan platsbygga ditt kök, din vinhylla eller ditt soldäck för att det ska passa perfekt för dig.


Oavsett om du önskar ett skydd för elementet, en väggfast bänk, ett fast vinställ eller nya garderober gör vi jobbet åt dig på en professionell nivå och med kvalitet. Att inreda med trä är en trendig och hållbar lösning som är tacksam att kombinera med andra detaljer. Och med den populära färgen greige finns det oändligt med inredningskombinationer.

 

Trä. Bara trä.