Vill du bygga om eller inreda ditt hem med trä?

Vi gör det åt dig! Vi har bred kunskap inom byggnationer, renoveringar av kök, badrum och inredning med trä som grundmaterial. Vi gör även mindre byggnationer som fasta garderober, trall till altanen eller ett nytt räcke till trappan. I vårt egna snickeri tillverkar vi platsbyggda kök – givetvis i massivt trä. Allt vårt material är i högsta kvalitet och vi ger gärna råd om vad som kan passa era önskemål bäst.

Du kan alltid räkna med oss. Vi prioriterar kvalitet före kvantitet. Tänker du som vi och vill använda trä i din inredning? Då gör vi projektet mer än gärna åt er!

Vi är experter på trä. Det ska helst bara vara trä, om vi får bestämma.

Kontakta oss

Vi använder robust och massivt trä

Vi är duktiga hantverkare och experter på alla trämaterial. Vi arbetar med det massiva träet på ett gediget och varsamt vis. För oss är varje projekt ett hantverk. Om du anlitar oss får du inga krusiduller, vi utför ett gediget och hantverksmässigt jobb. Vi arbetar alltid med svenskt material i första hand. Vill du också få in känslan av den svenska naturen i ditt hem? Då tänker vi lika. Det varsamt utvalda träet behandlar vi med stor försiktighet och vi är måna om de svenska skogarna. Kvaliteten är alltid i toppklass när vi utför våra projekt.

Vi hjälper dig att få drömprojektet i rullning

Vi hjälper dig som bor i södra Sverige med byggnationer till fritidshuset vid vattnet, till radhuset i småbarnsområdet eller takterrassen i stan. Behöver du kanske bullerplank för att minska ljud från trafik? Eller en altan där du kan njuta med en bok en solig sommarkväll? Vi gör allt från skiss till färdigt resultat, så vi hjälper dig oavsett var i byggnadsprocessen du är. Och givetvis gör vi det i trä. Bara trä.

Drömmer du om ett originellt badrum med trädetaljer?

Kanske vill du få in naturen i ditt badrum? Eller går du i tankarna på att bygga en bastu? Med vår hjälp skapar vi en härlig känsla av naturliga material som ska skapa en oas för lugn och ro. Man brukar säga att badrummet är husets hjärta, men om vi fick bestämma ska alla rum vara det.

 

Vill du renovera ditt kök i trendig shaker-stil? 

Vi platsbygger ditt shaker kök med de bästa materialen från de svenska skogarna. Vi är proffs på allt som har med trä att göra.

Har ditt projekt inte standardmått?

Det är lugnt, vi måttanpassar för alla miljöer. Vi kan platsbygga ditt kök, din vinhylla eller ditt soldäck för att det ska passa perfekt för dig.


Oavsett om du önskar ett skydd för elementet, en väggfast bänk, ett fast vinställ eller nya garderober gör vi jobbet åt dig på en professionell nivå och med kvalitet. Att inreda med trä är en trendig och hållbar lösning som är tacksam att kombinera med andra detaljer. Och med den populära färgen greige finns det oändligt med inredningskombinationer.

 

Trä. Bara trä.

 

 

Snickeri & utställning

Hedgatan 1
288 31 Vinslöv

Facebook

Instagram

Snickeri och Utställning

Hedgatan 1

288 31 Vinslöv

Post
Åraslöv 1101
288 90 Vinslöv