Inredning med trä

Vi hjälper dig inreda ditt hem

På jakt efter att inreda ditt hem?

Vi kan hjälpa till med alla olika typer av inredningar i trä. Vill du bygga snygga och stilrena garderober i genuint och massivt trä? Vi gör exempelvis garderober, skydd för element, fasta vinställ och väggfasta bänkar.

Våra inredningar

Vi använder robust och massivt trä

En naturlig och stilren känsla av gediget trä

Vill du ha en rustik träkänsla i ditt hem? Eller vill du kunna blanda olika material i din inredning? Trä är ett mycket tacksamt material som är snyggt att blanda med flera olika material. Trä är inte bara ett hållbart val utan också ett material som är enkelt att inreda med. Det går aldrig ur modet och blir bara snyggare med tiden. Träet som material skapar dessutom liv och värme i hemmet. Välj som du vill, men oavsett vad kommer din inredning eller byggnation i trä vara av god kvalitet om du väljer oss som hantverkare. Vi brinner för att skapa en härlig plats för andra och det enda vi vill är att arbeta med det vi är bäst på – massivt trä.

 

Inred med massivt trä

Vi vet hur det kan vara att inte ha tillräckligt med utrymme och vi hjälper dig mer än gärna med olika garderobslösningar eller förvaringsutrymmen. Vi bygger hållbara skåp och dörrar till badrummet, smarta garderobslösningar och förvaringar, kökslådor som binder ihop hemmet till hemmets medelpunkt. Du kanske behöver en väggfast bänk i hallen eller i köket? Dessutom gör vi snygga vinställ i genuint trä för dina fina viner. 

Hantverkare i Skåne

Bor du i Skåne och i närheten av Vinslöv? Vi gör arbeten runtom i södra Sverige. Är du på jakt efter ett vinställ i trä, ett platsbyggt skåp eller snygga elementskydd som döljer de fula elementen? Med vårt varsamt behnadlade svenska trä skapas en mjuk och stilistisk känsla i ditt hem. Och givetvis mäter vi och anpassar inredningen utifrån platsens aktuella mått. 

 

Professionella hantverkare

Med vår hjälp kan du få dina specifika önskemål uppfyllda i ditt hem! Vi använder rätt sorts trä för rätt område och vi tummar aldrig på kvalitet eller material. Vårt arbete är hantverk av robust svenskt trä. Med oss får du alltid ett professionellt och kvalitetsmässigt resultat som anpassas efter just dig. 

Välkommen att kontakta oss för en offert. Vi kommer ut till dig innan vi ger ett kostnadsförslag.

Trä. Bara trä.