Badrum

Vi renoverar badrum på totalentreprenad och inreder dem med våra egentillverkade inredningar i massivt trä.

Drömmer du om ett originellt badrum i trä? 

Du kanske tror att det inte går att använda trä i badrum? Men faktum är att det är material som fungerar i de allra flesta våtrum. Dessutom är det snyggt och skapar en härlig känsla av ett gediget hantverk. För att använda trä i badrum behöver träet vara behandlat, antingen med olja, lack eller färg. Om vi får bestämma bygger vi synliga delar i massiv svensk ask, alltid med högsta kvalitet. Askens härliga struktur kan man skymta såväl på oljade som målade ytor. Stommar och lådor tillverkar vi gärna i furu som ytbehandlas med olja. Detta är dock om vi får fria händer! Vi förespråkar att ni, som beställare, har egna tankar och idéer så vi tillsammans kan uppnå ett badrum som ni kommer trivas många år i.

Våra badrum

Badrum på övervåningen

Med en unik design

Badrum på undervåning

Med en blanding av klassisk och modern känsla

Fördelar med ett badrum i gediget trä

 

 

 

Trä mjukar upp

känslan mot lite hårdare ytor som kakel. Trä ger en varm och inbjudande känsla till badrummet som andra material inte kan matcha. 

 

 

 

Passar alla olika stilar

Det passar både ett modernt och ett klassiskt badrum.

 

 

 

Hållbart material

och håller under lång tid. Vi använder endast massivt trä med kvalitet vilket gör ytan mer tålig. Men trä är som i alla fall bra att underhålla genom att torka bort vatten och ytbehandla emellanåt. Det kan hålla sig i gott skick med rätt underhåll under många år.
 

Inspiration till badrummet 

Badrum på övervåning - endast trä

 

 

 

Miljövänligt

eftersom trä är förnybart och återvinningsbart. Detta gör det till ett miljövänligt alternativ till andra material som inte kan återvinnas.
 

 

 

 

Minskar ljudnivån

då trä är en effektiv ljudisolator som kan minska ljudnivån i badrummet. Detta kan vara särskilt viktigt om du har flera personer som delar badrummet samtidigt.

 

 

 

Fuktavvisande

Trä kan behandlas för att vara fuktavvisande och motstå fuktrelaterade problem.
 

Fixa Badrum i Skåne och Blekinge 


Trä är en levande organism som står emot mycket fukt och vatten. Men det är viktigt att veta vad för trä man kan använda. Det kräver god kunskap och det hjälper vi mer än gärna till med. Vi arbetar runt om i hela Skåne och Blekinge med hårda material som vi behandlar med olja, färg eller lack. Det hårda materialet i kombination med behandling bidrar till hög motståndskraft mot fukt.

Proffs på massivt trä även i badrummet

 

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med trä som inredningsdetalj i allt från kök, badrum, byggnationer och inredningar. Vårt arbete är ett gediget hantverk med det bästa av trä – massivt trä. För oss är kvaliteten viktigast. Vi vill uppnå ett så bra resultat som möjligt för just ditt hem. Och givetvis är vi våtrumscertifierade.

Vi sköter allt från skiss och mätning till färdigt resultat. Vill du ha en träpanel eller vill du ha en kommod i snygg nyans av greige? Trädetaljer mjukar upp ditt badrum och skapar en härlig känsla av lugn. Varför inte inreda med shakerstil i badrummet?