Byggnation

Vi bygger ditt helt egna hus

På jakt efter ett nytt hus?

Bor du i Skåne, Blekinge eller Halmstad och behöver hjälp att bygga om hemma? Du kanske behöver ett trädäck att njuta av kvällssolen på eller göra om fasaden på fritidshuset? Oavsett om du behöver hjälp med renovering invändigt eller utvändigt kan vi hjälpa er. Vi är gärna med redan vid planeringen från start med alla typer av nybyggen eller ombyggnationer. 

Våra projekt inom nybyggnation

Vi har allt inom Byggnation

Experter på massivt trä

Vi gör allt från små arbeten till stora projekt där vi alltid använder trä som grundmaterial. Vi har under flertalet år i branschen hittat de bästa och mest användbara metoderna för att göra hemmet på det bästa sättet för dig som kund. Blanda in oss redan från projektering om ni önskar. Vi gör allt från skiss till att din altan, uterum eller utbyggnad är färdigt.


Oavsett vad du vill ha – vi gör jobbet

Vi bygger stugor, staket, uterum, gör utbyggnad av hus eller stugor och mycket mer. I arbetsprocessen samarbetar med ett antal underentreprenörer som vi har mycket god kontakt med. Vi kan i och med det ge er en totallösning på projektet baserat på just dina önskemål och syftet med arbetet. 

En hantverkare att lita på

Vi vet hur viktigt det är att du känner sig trygg med den hantverkare som ska bygga om ditt hem. För oss är du som kund och dina önskemål det viktigaste. För att vi ska göra ett så bra resultat som möjligt värdesätter vi kontakten med dig som kund högt och anpassar dina önskemål till vår kunskap och expertis. På så sätt får du ett resultatet som du har förväntat dig och med mycket hög kvalitet. Med oss kan du känna dig trygg genom hela arbetsprocessen.


Vi finns för dig i södra Sverige

Vi har gjort byggnationer och renoveringar runt om på flera platser i södra Sverige. Du kanske bor i Vinslöv eller i Halmstad och behöver bygga ett uterum till huset eller stugan? Vi gör arbeten runt om i södra delen av Sverige. Om du drömmer om att bygga ut eller bygga om ditt hem eller fritidshus, tveka inte att kontakta oss. Självklart kommer vi på ett hembesök hos dig för att se vad du har för förutsättningar och möjligheter för det aktuella projektet. 


Kan du inte hålla dig? Kontakta oss redan.


Trä. Bara trä.